‘Nyt album Justin Bieber vil helt sikkert tage endnu et år at komme’

Det nye Justin Bieber album er endnu ikke tilgængeligt. Sangeren sagde på Coachella at “et nyt album” kommer snart, men ifølge TMZ er det endnu ikke tilfældet.

Bieber arbejder for tiden på ny musik i studiet, men et album er endnu ikke færdigt. Kilder fra TMZ siger, at sangeren stadig er på udkig efter en ny lyd. Hans udtalelse under Coachella ville være resultatet af hans begejstring.

Det sidste album fra canadisk blev udgivet i 2015, og han har ikke lavet ny solo musik i mere end tre år. For nylig er samarbejdet med Lil Dicky, som Bieber synger et lille stykke på, kommet ud. Det var det første samarbejde siden juli 2018.

Bieber føler sig for tiden meget god og arbejder med begejstring, siger kilder til underholdningsstedet.