UB40 saxofonist nægter at stoppe med at drikke og ryge efter hjernetumor

Brian Travers, saxofonist for den britiske reggaeformation UB40, har haft en dobbelt hjerne tumor fjernet kirurgisk, men har ikke til hensigt at leve et sundere liv.

Den tresårige musiker, også en af ​​grundlæggerne af UB40, rådgiver børn i et interview med søndagskviksølv aldrig at ryge.

“Men jeg fortalte lægerne, at jeg ikke vil stoppe med at drikke, jeg vil ikke stoppe med at ryge, og jeg vil ikke stoppe med at bruge rekreative stoffer.”

Ifølge Travers giver de usunde stimulanter ham en væsentlig glæde i livet og giver ham kreativitet. “Jeg beklager ikke noget, jeg har levet mit liv fuldt ud, og jeg vil fortsætte med at gøre det.”

“Føl dig livligere end nogensinde”
I samtalen med den britiske avis fortæller Travers, hvordan han fik et slagtilfælde hjemme som følge af en dobbelt tumor i hovedet. Saksofonisten havde for eksempel vådt sin seng og mistet sit syn.

Travers tillader sig dog ikke at være kendt: “Jeg føler mig mere levende end nogensinde, jeg brækker med ambitioner. Jeg har aldrig modtaget en smuk gave som denne operation, og jeg vil lave fantastisk kunst.”